Mostly nature and photojournalism of amateur standard.


My name: Amir Ridhwan
My Fotopage: http://tramontina.fotopages.com/
About me: Olympus E-500. Zuiko Digital 14-45mm f3.5-5.6 Zuiko Digital 40-150mm f3.5-4.5 Zuiko Digital 35mm f3.5 macro Zuiko OM 50mm f1.6 Zuiko OM 135mm f3.5
From: Malaysia
Camera:
Olympus
Other: E-500
Olympus
Friends:
Done Photography
Latest entry:RESEPSI AZAN+SYIKIN...
View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
RAZAK MISAN
Latest entry:joe & emy (batu pahat, johor)
photography by razakmisan photography 0126775123 p/s : now available in KL View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
mohd raime ramlan
Latest entry:Budak2 main air
hujung minggu tak ke mana. angkat E3 & 40-150mm dan shoot. View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Layman's Garden GoodBye
iols sudah berpindah rumah.. Sila lah ke http://gardernerlayman.fotopages.com/ Let's leave Layman's Garden with one current scenario.. :-( View this Fotopage entry
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
Boogey Macho
Latest entry:Holocaust of the 21st Century
Many books were written and movies made of the WW2 holocaust. An shamefull human tragedy which happened before my time and should not befall unto any nation anywhere to anyone anytime anymore. As we look at the photos and read the testimonials, we say to ourselves no this can't have happened, people can't be doing all these cruelties and it can't be allowed to happen again. Yet it happened again in many parts of the world. In Cambodia, in Rwanda and at the beginning of this 21st century in Gaza, Palestin... View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Encik Semutaro
kini aku berada di web http://www.semutaro.com jom join http://www.borakphoto.net View this Fotopage entry
Qimie Zam
Latest entry:Berbuka @ Cyberjaya
Lama dah tak hapdate disebabkan kesbokkan melampau. Kali ini aku nak buat food review plak. Last Friday, I had this Majlis Berbuka Puasa with MCMC and anak-anak yatim @ Kelab Komuniti Cyberjaya. The venue.. amazingly beautiful since it is surrounded with tasik. The restaurant siap ada tempat makan yg open air so that you all can nikmati hidangan with angin sepoi-sepoi bahasa. Although we didn't get the chance to sit there sbb kami masuk restaurant agak lewat so org lain dah chop dulu tempat tuh. The ... View this Fotopage entry
Azizul Ghazali
Latest entry:Dragon Flames
I was recently accused of not updating my fotopages. As the accuser did not submit a statutory declaration, nor a muhabalah at a mosque, i shall not respond to that allegation. hahaha... these photos were taken in the compound of my humble abode, at about 1 am. View this Fotopage entry
luqman azmi
Latest entry:Macro
View this Fotopage entry
Milipede
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
syed shirazi
Latest entry:Orang Utan
taken @ semenggoh,sarawak... View this Fotopage entry
safa soib
Latest entry:www.safartwork.com
Mulai tahun 2009, portfolio saya akan berpindah ke laman web lain yang lebih fresh dan mengandungi pelbagai informasi terkini, sila kunjungi http://safartwork.com(www.safartwork.com). View this Fotopage entry
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
MUHAMMAD MUHSIN IDRIS
Latest entry:Pasar Tani MEGA - FAMA - Shah Alam
Shah Alam .... tepi stadium .... depan tesco. Nasrul, frozen food enterpreneur ... sesapa na cari dia, ni link to his frenster ... leh tinggal msg kat situ. http://profiles.friendster.com/4961275 View this Fotopage entry
mohd ezuddin
Latest entry:Deepavali Vartikal
Malaysia girl ethnic Hindu play at a temple during the Deepavali celebration in Teluk Intan, Perak, October 27, 2008. The Malaysian Hindu community ethnic people are marking Deepavali festival today. Malaysia ethnic Hindu devotee performs prayers at a temple during the Deepavali celebration in Teluk Intan, Perak, October 27, 2008. The Malaysian Hindu community ethnic people are marking Deepavali festival today. View this Fotopage entry
allodealova photo
Latest entry:Pipe&Drum's Band
View this Fotopage entry
Azim Wan
Latest entry:That's all there is...there isn't anymore...
There'll be no more posting at this fotopages...Pls check out www.flickr.com/photos/azimwan2 or azimwan.wordpress.com Thanks. View this Fotopage entry
abdhakamabdah abdullah
Latest entry:My Fotopage....R.I.P.
Dear all.... This would be my last entry here. For almost one year, you all have been sharing opinion with me and I will treasure those moment. I will be with Flickr now at http://www.flickr.com/photos/abdhakamabdah/ All the best. Wassalam. View this Fotopage entry
Ahmad Saiful
Latest entry:When Will
visit http://www.flickr.com/photos/ahmadsaiful View this Fotopage entry
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
Mynn Azhar
Latest entry:The Markets in Sarawak
View this Fotopage entry
OMAR MARTINEZ
Latest entry:Cuernos de Tijuana.
View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry
Four Thirds
Latest entry:P44 Permatang Pauh... final...
Gambar2 terakhir pilihan raya P44 Permatang Pauh. Selamat Hari Merdeka & Selamat Berpuasa semua.... :-> View this Fotopage entry
Kozoji Jr Station | Sakura full throttle
Nuu Zaa
Latest entry:Medina Part II
These are more shots of my niece, Medina. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016